המשימה האחרונה שקיבלו המתמודדים ב"מאסטר שף" (פרק חדש הערב, אחרי החדשות, קשת 12), בה היו צריכים להכין בצקים בטכניקות בישול שונות, באה בדיוק ברגע שהיינו הכי צריכים אותה - אחרי שבוע של חג נטול חמץ. ישבנו מול הטלוויזיה וצפינו במתח, כשכל מה שיכלנו לחשוב עליו זה כמה בא לנו פחמימה ריקה. בדיוק בשביל זה אספנו לכם מתכונים שווים במיוחד של מאפים, קינוחים, חלות, פיתות וכל מה שאפשר לחלום עליו אחרי שפסח נגמר:
- בורקס פיצה - תעמידו פנים שלא פינטזתם על זה כל החג, אנחנו יודעים את האמת.בורקס פיצה. לא רק ילדים אוהביםצילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
- משה בתיבה - איזה אבסורד שדווקא את זה אי אפשר לאכול בפסח.משה בתיבה בבצק פילאסצילום: ענת אלישע, mako אוכל
- לחמניות יפניות ממולאות - איכשהו כולם ביפן, לכם נשאר רק להכין לחמניות. לחמניות יפניות ממולאותצילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
- פיתות ביס ממולאות - הדבר היחיד שיותר מגרה מהפיתות זה המילוי שלהן.פיתות ביס ממולאותצילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
- לאפה מחמישה מרכיבים - אולי הן יוכלו להקפיץ אותנו כבר לל"ג בעומר? פיתות עיראקיותצילום: רות אופק, mako אוכל
- חלת פיצפוצי שוקולד - גם ככה כל יום בשבוע האחרון הרגיש כמו סופ"ש.בציעהצילום: נופר צור, mako אוכל
- קרואסונים מהסופר שהפכו לארוחת מלכים - ברד פודינג עם טוויסט מרגש.לפני האפייהצילום: נופר צור, אוכל טוב, mako
- בריוש שכל אחד יכול להכין - אל תתבאסו אם המתקפה האיראנית שיבשה לכם את הטיסה לפריז.בריוש של אביבהצילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
- סינבונס עם טריק - אחרונים, חביבים ומושחתים. כל מה שיכולנו לחלום עליו בין מצה למצה.סינבונס עם טריקצילום: נופר צור, mako אוכל